Wilt u een zakelijke bestelling plaatsen? Dat kan! Log in op ons zakelijke portaal 

Tijdelijk rouwmonument

Voor de periode tussen de uitvaart en het plaatsten van de definitieve herdenkingssteen hebben wij een tijdelijk alternatief gevonden. Zodat dit eventueel gekoppeld aan een abonnement troost kan bieden in een bijzonder zware periode.

Het monument

Het monument wordt gemaakt door grafmonumenten Overkamp. Deze is geheel naar eigen smaak vorm te geven, en bestaat uit een rvs standaard met daar bovenop een stukje natuursteen. In deze steen wordt de naam, geboorte- en sterfdatum ingegraveerd.Desgewenst kan het tijdelijke steentje een onderdeel worden van de definitief te plaatsen herdenkingssteen, dit in overleg met Overkamp Grafmonumenten. Ook kan er voor worden gekozen de steen mee te nemen en een andere gedenkplaats te geven.

Het abonnement

Het idee is gebaseerd op geen zorg voor de klant. Wij zorgen ervoor dat de rustplaats er verzorgd uit blijft zien, zonder dat u er werk aan heeft.

Dit is in overleg met onze winkel vorm te geven waarbij diverse abonnementen mogelijk zijn.

Het bloemenabonnement

Een wekelijks veranderende versiering van verse bloemen waarbij een vaste prijs kan worden afgesproken. De persoonlijke voorkeur wordt van te voren vastgelegd, zodat het geheel naar uw smaak wordt samengesteld. Voor de periode dat de weersomstandigheden tegen zitten, denk aan vorst of extreme warmte, kunnen wij in het abonnement flexibel overschakelen naar zijdebloemen.

Het plantenabonnement

Indien gewenst kan er ook worden gekozen voor een planten abonnement. De beplanting wordt in overleg met u gedaan, het onderhoud hiervan gebeurd maandelijks. De keuze van planten bepaalt de prijs en de onderhoudsfrequentie.

Eenmalig gebruik

Ook zonder abonnement biedt het tijdelijke rouwmonument mogelijkheden. Het kan worden versierd en in zijn geheel tijdens de plechtigheid worden gebruikt. In dit geval is de voet op huurbasis te verkrijgen, en moet het steentje worden gekocht. Na de plechtigheid halen wij de voet en het bloemwerk op, en kan u het steentje op de rustplaats of op een andere gedenkplaats plaatsen.

Het monument en de begraafplaats

Niet alle beheerders van begraafplaatsen zijn vrij om zelf toestemming te geven voor de plaatsing van tijdelijke rouwmonumenten. Ook is de maat van het tijdelijk rouwmonument afhankelijk van de regels van de begraafplaats.